ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ/ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

Ακολουθώντας τα βήματα του καλαθιού και επιλέγοντας τον τρόπο πληρωμής, θα εμφανίζονται οι δυνατότητες που έχετε για αποστολή.

Συνεργαζόμαστε με τα ΕΛΤΑ courrier και ο χρόνος αποστολής ποικίλει αναλόγως την περιοχή. Ο μέσος χρόνος αποστολής στην Αθήνα κυμαίνεται από 2 έως 6 εργάσιμες ημέρες καθώς στην επαρχία κυμαίνεται από 3-8 εργάσιμες ημέρες. Ο αγοραστής δεν χρεώνεται για μεταφορικά!

Επίσης, όσοι επιθυμούν να παραλάβουν την παραγγελία τους από τα φυσικά μας καταστήματα χωρίς πρόσθετη χρέωση, η παραλαβή θα πρέπει να γίνει μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες. Διαφορετικά η παραγγελία θα ακυρωθεί αυτόματα.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ – ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

Εάν κάποιο από τα αντικείμενα που αγοράσατε δεν σας ικανοποιεί πλήρως, μπορείτε εύκολα να το επιστρέψετε, εφόσον ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες:

Για να δικαιούστε οποιαδήποτε επιστροφή χρημάτων, πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικώς στο 210-7660303 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο solonevaggelousales@gmail.com. Οι επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 14 ημερών από την παραλαβή τους και πρέπει να συνοδεύονται από απόδειξη πώλησης ή φορτωτικής. Το προϊόν πρέπει να είναι στην αρχική συσκευασία και σε άριστη κατάσταση. Τα προϊόντα που είναι σε προσφορά δεν επιστρέφονται.

Η επιστροφή των προϊόντων γίνεται με χρέωση μεταφορικών του πελάτη και η αλλαγή Δωρεάν από εμάς .

Σε περίπτωση απώλειας των προϊόντων κατά την επιστροφή τους, δεν είμαστε υπεύθυνοι. Για το λόγο αυτό, η επιστροφή των αγαθών πρέπει να γίνει είτε με courier είτε με συστημένο μέσω του Ταχυδρομείου. Η επιστροφή των χρημάτων σας θα χρησιμοποιεί την ίδια μέθοδο πληρωμής που χρησιμοποιήθηκε αρχικά, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που λάβαμε το προϊόν πίσω. Οι δύο πλευρές (εταιρεία – καταναλωτής) μπορούν από κοινού να συμφωνήσουν διαφορετικά την επιστροφή, υπό τον όρο ότι ο καταναλωτής θα επιδείξει την απόδειξη επιστροφής.

ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Εάν κάποιο από τα προϊόντα που λάβατε έχει κατασκευαστικό ελάττωμα, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε εντός 4 ημερών από την παραλαβή του (τηλέφωνο 210-6846462 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο solonevaggelousales@gmail.com.) για να σας ενημερώσουμε για το πώς θα επιστρέψετε.

Σας συνιστούμε να ελέγξετε κατά την παράδοση της παραγγελίας σας, την κατάσταση των εμπορευμάτων και της συσκευασίας τους, για να ανιχνεύσετε τυχόν εμφανή ελαττώματα κ.τ.λ.

Με την παραλαβή, θα ελέγξουμε τη φύση του ελαττώματος ή τη ζημία. Εάν η βλάβη ή το ελάττωμα οφείλεται σε κατασκευαστικό σφάλμα, θα λάβετε αμέσως αντικατάσταση του προϊόντος.

Εάν η ζημιά προκλήθηκε από ακατάλληλη χρήση, το προϊόν θα επιστραφεί με δικά σας έξοδα.