Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Δεν υπάρχει τίποτα καινούργιο στην τέχνη,

εκτός από το ταλέντο

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Γεννημένος και γαλουχημένος στα Ιωάννινα, τη γενέτειρα της αργυροχοΐας πίστευα από μικρό παιδί ότι η ζωή μου ήταν άρρηκτα συνδεδεμένη με το ασήμι και ήμουν πεπεισμένος ότι αυτή την τέχνη θα υπηρετήσω.

Μελέτησα για χρόνια τη συμπεριφορά του αργύρου και γεύτηκα ατελείωτες στιγμές ικανοποίησης και προσωπικής ολοκλήρωσης μέσα από τη μοναδικότητα και την πρωτοτυπία της κάθε καλλιτεχνικής δημιουργίας.

Ο καλλιτεχνικός μου καμβάς δεν σταμάτησε ποτέ να εμπλουτίζεται στο φιλότεχνο ταξίδι μας, βιώνοντας τόσο τον ενθουσιασμό όσο και την επιβράβευση στα 45 χρόνια της επαγγελματικής μου πορείας.

-Σόλων Ευαγγέλου-

ΒΑΣΙΚΗ ΑΡΧΗ

Έχοντας ως βασική αρχή ότι δεν υπάρχει τίποτα καινούργιο στην τέχνη, εκτός από το ταλέντο και ότι μια κοινή καλλιτεχνική συγκίνηση είναι η θεμελιώδης επιδίωξη του δημιουργού, η εταιρεία μας δημιούργησε μια ιστοσελίδα ως ένα αποθετήριο χρήσιμης και λειτουργικής γνώσης στον κλάδο της αργυροχοΐας.

Υψηλή αποστολή της ιστοσελίδας αυτής είναι να επιτύχει “το μέγιστον εν ελαχίστω” δηλαδή να συμπυκνώσει μια καλλιτεχνική πορεία 45 ετών με ένα τόσο περιεκτικό όσο και συνοπτικό τρόπο.

Στόχος μας είναι η ευάρεστος περιπλάνηση της φαντασίας μέσα από τις ιδιαίτερες δημιουργίες μας που θα σας κεντρίσουν το ενδιαφέρον, θα προκαλέσουν το καλλιτεχνικό σας αισθητήριο και θα σας οδηγήσουν τελικά στο να επιλέξετε την εταιρεία μας.

Μοναδικές Δημιουργίες

Χειροποίητες Κατασκευές

Επικοινωνήστε μαζί μας